Contact Us :

+6 013 868 0176

CART ITEM

0 - RM0.00

Kereta sewa sabah : Lokasi menarik di Kota Kinabalu

0 Comments


Jom kita lihat tempat-tempat menarik yang ada di Sabah untuk panduan percutian anda. Kita tengok sikit dulu lokasi yang wajib di kunjungi.

Masjid Bandaraya Kota Kinabalu

Dikenali dengan nama Masjid Terapung yang mempunyai seni bina Islam yang menarik. Tunaikan solat Tahiyyatul Masjid anda sini. Semoga perjalanan anda semakin menarik.
Seafood
Syurga makanan laut yang fresh dan menyegarkan. Pelanggan boleh minta apa sahaja jenis masakan yang digemari. Rugi jika datang ke Sabah tetapi tidak merasai keenakannya.
Muzium Sabah
Mengenali sejarah negeri Sabah yang unik dengan adat serta budaya di Negeri Sabah. Memang berbaloi datang untuk kenal Sabah dengan lebih dekat lagi.
Pulau-Pulau Sabah
Tak dapat dinafikan keindahan di Pulau Sapi, Memutik dan Manukan yang sentiasa penuh dengan kedatangan pelancong..Wah!!! rugi tak datang
Pasar Filipine
Lokasi ni, memang lokasi wajib pengunjung yang datang ke Sabah. Pelbagai produk tempatan yang biasa menjadi buah tangan untuk dibawa pulang. Satu lagi kerugian kalau datang tak jalan-jalan ke sini.
Signal Hill Observation Platform
Memantau keindahan memukau dari platform ini, anda akan lihat panorama yang menarik dengan angin yang sepoi-sepoi bahasa (kalu tak panas). Memang menarik.

Lokasi lain banyak lagi,,nanti kita kongsikan bersama

Hits: 26

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *