Car Rental KK : 3 Teknik Untuk Rekrut Bakat Bagus Untuk Majukan Bisnes

Rata-rata usahawan yang berjaya menyifatkan antara faktor penting untuk sesuatu bisnes berjaya adalah dengan melantik pekerja yang bagus sesuai dengan keperluan syarikat.  Melantik dan mengekalkan pekerja yang bagus adalah salah satu cabaran bagi setiap majikan. Adalah satu kerugian jika kita Read More …

Car Rental KK : 7 Homestay & Penginapan Menarik Di Sekitar Kundasang, Sabah

sumber & credit  : https://siraplimau.com/tempat-menarik-hotel-di-kundasang-ranau-sabah/ Cuti sekolah panjang hampir menjelang, banyak juga syarikat penerbangan yang menawarkan tawaran hebat ke merata tempat. Apa kata gunakan peluang ini untuk pergi melancong jauh sedikit daripada biasa tetapi masih di dalam Malaysia. Kalau dah Read More …

Car Rental KK : 7 TIP JIMATKAN KOS SAMBUT HARI RAYA, SUPAYA ANDA TAK ‘SESAK’ SEBELUM GAJI BARU

Masalah ni biasa berlaku kat ramai orang. Bagi yang tak uruskan kewangan betul-betul untuk menyambut musim perayaan, memang ada kemungkinan korang kena ikat perut sebelum nak tunggu gaji bulan depan. Biasanya, mereka yang ‘terkena’ ni suka pandang rendah kat fungsi Read More …

Car Rental KK : Do It For Rent!

Type Of Car : Small/Sedan : Axia Myvi Bezza Honda City New Vios Persona New Saga/Flx MPV : Alza  Livina  Avanza  Innova Van : Toyota HiaceNissan Urvan VVIP Car : New Fourtuner, Vellfire, Alphard Excellent Condition Clean Budget Rate  No Hidden Cost Free delivery to: KK International Airport  Read More …